Auto huren op Tenerife Airport // online vergelijken, prijzen

Een auto huren op Tenerife Airport is vrij makkelijk. Er zijn genoeg autoverhuurbedrijven waar je uit kunt kiezen. Het zijn Hertz, Europcar, Sixt, Goldcar, InterRent maar ook minder bekende zoals Cicar en Autoreisen. Vooral de laatste is zeker de moeite waard. Een verzekering zit er namelijk standaard bij inbegrepen, behalve op de sleutels en de banden. Het is dus gewoon een heel net bedrijf.

Er zijn maar liefst zeven autoverhuurbedrijven op Tenerife. Vergelijk ze via EasyTerra.

Auto huren op Tenerife Airport / auto ophalen

De kantoren van de autoverhuurbedrijven zijn helemaal niet moeilijk te vinden. Als je de hal inloopt waar de bagage op de band ligt, kun je daar gemakkelijk de kantoren van de autoverhuurbedrijven vinden. Dit is echter alleen de passenger-only zone. Ook aan de andere kant, bij het publieke gedeelte, kun je de kantoren vinden. Je krijgt hier de sleutel en vervolgens kun je de auto’s vinden buiten de terminal. Loop rechtdoor en je vindt de parkeerplaatsen waar alle auto’s geparkeerd staan. Bij een auto huren op Tenerife hoef je dus gelukkig niet zo ver te lopen.

Auto huren op Tenerife – vergelijken

Auto huren in Tenerife? Via EasyTerra een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. EasyTerra werkt samen met de grootste en de kleinste partijen op Tenerife Airport, zodat je een accuraat overzicht krijgt van de beschikbare prijzen op dat moment.