Auto huren op Tenerife Airport // online vergelijken, prijzen

Een auto huren op Tenerife Airport is vrij makkelijk. Er zijn genoeg autoverhuurbedrijven waar je uit kunt kiezen. Het zijn Hertz, Europcar, Sixt, Goldcar, InterRent maar ook minder bekende zoals Cicar en Autoreisen. Vooral de laatste is zeker de moeite waard. Een verzekering zit er namelijk standaard bij inbegrepen, behalve op de sleutels en de banden. Het is dus gewoon een heel net bedrijf.

Auto huren op Tenerife Airport / auto ophalen

De kantoren van de autoverhuurbedrijven zijn helemaal niet moeilijk te vinden. Als je de hal inloopt waar de bagage op de band ligt, kun je daar gemakkelijk de kantoren van de autoverhuurbedrijven vinden. Dit is echter alleen de passenger-only zone. Ook aan de andere kant, bij het publieke gedeelte, kun je de kantoren vinden. Je krijgt hier de sleutel en vervolgens kun je de auto’s vinden buiten de terminal. Loop rechtdoor en je vindt de parkeerplaatsen waar alle auto’s geparkeerd staan. Bij een auto huren op Tenerife hoef je dus gelukkig niet zo ver te lopen.

Auto huren op Tenerife door online vergelijken

Je kunt ook alles online regelen. Een auto huren op Tenerife Airport door te vergelijken is slimmer dan alle aanbieders onafhankelijk bekijken, en nog veel slimmer dan het checken van maar 1 autoverhuurbedrijf. Bekijk precies welke auto je wilt, welke verzekering en gratis annuleren als je vliegreis niet doorgaat. Vergelijk met Sunnycars welke auto het goedkoopst is. Met of zonder verzekering? Dat ligt aan jouw rijstijl en of je wellicht een huurautoverzekering op je creditcard hebt lopen. Zo wordt een goedkope auto huren op Tenerife Airport pas echt goedkoop!