Verbindingen met Nederland

Als je op vakantie gaat naar Tenerife, heb je een aantal vliegtuigmaatschappijen waaruit je kunt kiezen. Transavia, Corendon Dutch Airlines, TUI Airlines en Easyjet bieden allemaal vluchten aan naar het grootste eiland van de Canarische eilanden. Op deze pagina kun je lezen hoe vaak per week de maatschappijen gaan. Je kunt ook vliegtickets vergelijken door te kijken op de Cheaptickets banner aan de rechterkant van deze pagina.

Van Amsterdam naar Tenerife (& EIN, RTM)

* Transavia vliegt het hele jaar door 4 tot 9x per week van Amsterdam naar Tenerife (’s zomers vaker dan ’s winters). Ook vanaf Eindhoven Airport vliegen ze 2x per week, vanaf Rotterdam Airport ook 2x per week.
* Easyjet vliegt alleen in het winterseizoen van Amsterdam naar Tenerife, en dan wel 2x per week met een vliegtuig uit de Airbus A320 familie.
* TUI Airlines Netherlands vliegt ’s zomers 7x per week (iedere dag) met een Boeing 737-800 en soms (vaak op zondag) met de Boeing 787 van Amsterdam naar Tenerife. Ook in het winterseizoen gaan ze nog minimaal 3x per week.
* Corendon Dutch Airlines vliegt in het zomersiezoen iedere donderdag 1x van Amsterdam naar Tenerife. Ook in het winterseizoen vliegen ze 1x per week, dan op zondag. Het vliegtuig op de route is een Boeing 737-800.

Vanuit België en Duitsland

Als je vlakbij de Belgische of de Duitse grens woont, dan zijn er meer mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld met Brussels Airlines of TUIfly Belgium vanaf Brussel naar Tenerife vliegen, of met Ryanair of TUIfly Belgium vanaf Charleroi naar Tenerife. Ook kun je met Ryanair vanaf Weeze Airport (vlakbij Venray) richting het Canarische eiland. Vergelijk jouw goedkoopste vliegtickets met de Cheaptickets Banner hiernaast en zoek het eenvoudig uit!